Parul afro - de ce vei adora sa ai coafura afro vara aceasta

Parul afro - de ce vei adora sa ai coafura afro vara aceasta

Parul cret este adorabil! Ramane una din preferintele publicului feminin, dar si masculin. Iar atunci cand iti doresti par cret, coafura afro este cea care te cucereste. O poti obtine destul de usor si nu trebuie sa depinzi de salon, de un profesionist.

Am creat pentru femeia moderna, preocupata de look-ul sau, o solutie pe masura, cea a ondulatorului profesional, accesibil insa si cu rezultate bune, dar in acelasi timp usor de utilizat acasa. Daca mai este nevoie si de alte motive pentru care merita o astfel de investitie atunci trebuie sa vorbim despre ce este cool si la moda vara aceasta.

Coafura afro este perfecta oricand

Este versatila  si ti se potriveste la fel de bine fie ca te pregatesti de un party, fie ca este vorba de look-ul tau de un weekend, coafura afro este ideala. Iar vara aceasta o vei adora, mai ales pentru ca este lejera, usor de purtat.

Trendsetterii sunt de acord cu faptul ca parul cret, ondulat, in general, este stilul ce nu se va demoda niciodata. Poate fi pentru ca dinamica este una atipica, pentru ca este un stil romantic sau boem sau pentru ca atunci cand privesti chipul unei femei cu parul cret parca este mai dulce, cine stie. Stim insa sigur ca ne place la nebunie parul astfel. Iar vara aceasta ar fi bine sa spui si tu DA unei astfel de coafuri.

Cand te pregatesti de un eveniment special

Am trecut de etapa in care la salon erau cerute in mod special cocurile buclate. In moda moderna vorbim despre preferinta pentru doua extreme, fie ceva complex, mai ales cand vorbim despre parul lung, dar si pentru ceva simplu. Frumusetea naturala este din ce in ce mai mult apreciata, poate pentru ca este si mai rara.

In materie de hairstyle, ceva simplu pentru tine poate fi cu privire la buclele afro. Daca ai parul ondulat, vei pune acel accent deosebit pe parul cret, iar daca parul tau natural este drept, schimbarea la coafura afro va fi cu atat mai mare. Un Wow veritabil!

Pentru orice tip de eveniment te poti pregati cu o astfel de coafura. Buclele vor rezista foarte bine, chiar si cand nu vei folosi unele dintre cele mai scumpe produse de styling, cum sunt, spre exemplu fixativele acelea puternice ce iti apreteaza orice suvita de par.

Cand mergi la birou

Cine spune ca pentru tinuta de birou trebuie sa alegi minimalist in sensul in care este vorba despre o tinuta stearsa, care te imbatraneste, spre exemplu? Coafura afro este potrivita si pentru zilele de munca la birou. In plus, ai marele avantaj ca buclele rezista foarte bine pana la 3 zile. Asta inseamna ca vei arata impecabil cu putin efort, zi dupa zi.

Oricand in zile toride

Vara ai tendinta de a prinde parul intr-o coada de cal, simti nevoia sa iti porti parul ridicat, chiar daca asta inseamna sa mai stirbesti din look-ul tau super feminin si elegant. Trebuie sa pui, acum mai mult ca oricand, confortul pe primul loc!

Parul afro iti permite sa te joci cu stilul si sa creezi coafuri diverse. Alege o coada, alege un coc, insa in mod cert vei fi total diferita! Un avantaj in plus il ai aici si in ceea ce priveste faptul ca nu trebuie sa finiseze cocul, poti opta pentru unul lejer. Chiar si cele cu maini nepricepute in arta coafurilor pot crea un astfel de coc. Atentia va fi oricum spre parul afro!

Urmareste-ne si pe pagina de facebook (aici) sau insta pentru a descoperi coafuri cu par afro asa cum clientele noastre au incercat!