Livrare & Retur

Orice comandă este expediată de către noi în 24 de ore și acestea sunt livrate de către firma de curierat DPD în intervalul 1-3 zile lucrătoare. În perioada sărbătorilor sau evenimentelor Black Friday livrările să se efectueze cu o întârziere mai mare și vom comunica evoluția livrărilor în perioada respectivă pe baza informațiilor primite de la firma de curierat.

Transportul este suportat de către firma Ginas Magic S.R.L și este gratuit pentru clienți Ginas pentru orice comandă plasată pe site-ul Ginas.ro. Nu livrăm momentan internațional, dar ne poți contacta pentru a discuta dacă există o posibilitate.

Returul produselor sunt acceptate într-o perioadă de 100 de zile dacă produsul este în starea inițială, cu toate etichetele încă atașate și nefolosit. La fel ca livrările, returnările sunt suportate de către Ginas.ro, iar clienți Ginas.ro nu vor plăti pentru retur.

Pentru a solicita un retur, este necesar să completați acest formular, iar noi vom reveni în cel mai scurt timp pentru a stabili toate detaliile.

Conform legislației în vigoare ai dreptul să returnezi produsul în 14 zile de la data recepționării produsului. 

După trecerea celor 14 zile, produsul poate fi returnat doar dacă nu a fost folosit și este în stare intactă.