Povestea mea

Povestea produselor Gina’s

Orice femeie s-a confruntat mereu cu dorința de a avea ceva diferit față de ceea ce avea deja. Astfel, cel mai des am întâlnit situația asta în cazul părului: atunci când avem părul drept ne dorim păr creț sau ondulat și vice-versa. Încă de mică mi-am dorit să am părul ondulat, așa cum vedeam la alte fete pe stradă, iar când am mai crescut am început să caut foarte mult un ondulator de păr care să poată realiza buclele afro perfecte. 

Nu am reușit să găsesc nimic satisfăcător pe piață, pentru că de cele mai multe ori buclele nu rezistau decât câteva ore. Dezamăgită fiind de rezultate, am început să mă gândesc la faptul că în situația mea sunt deja o mulțime de alte fete care sunt în căutarea produsului perfect. 

 Astfel, acum doi ani a luat naștere primul ondulator pentru bucle afro creat special după dorințele și nevoile pe care le avem eu. Am dorit ca produsul să mă reprezinte în totalitate, așa că de la culoare și până la numele brand-ului, toate spun ceva despre mine. Culoarea mea preferată este rozul, numele meu este Gina și dorința mea cea mai mare este să le ofer doamnelor și domnișoarelor instrumente prin care să se bucure de părul pe care îl visează. 

Nu a fost nici o secundă ușor să lansez un produs complet nou pe piață, dar mesajele de la cele care au cumpărat ondulatorul au fost suficiente pentru a-mi da energia și răbdarea de a continua. 

Cu timpul mi-am dat seama că pot face mai mult pentru toate femeile și am decis să produc și să le ofer acestora toate elementele de care au nevoie pentru a obține cele mai bune rezultate în ceea ce privește coafura, chiar la ele acasă. 

Dincolo de produse și facilitățile pe care le aduc acestea, am creat legături de prietenie cu unele din clientele mele, iar acest lucru este mai mult decât satisfăcător pentru mine.