Parul creponat, moda de senzatie in aceasta vara!

Parul creponat, moda de senzatie in aceasta vara!

Dragile noastre, am adaugat produse noi. Pentru ca ne place sa venim cu idei de rasfat pentru podoaba voastra capilara, pentru ca Gina`s inseamna mai mult decat un brand al ondulatorului pentru bucle afro, acum aveti ocazia de a comanda si placi de par. Printre care si cea pentru creponat.

Cu siguranta ai incercat cel putin o data acest tip de produs. Noi iti spunem si cum sa ai parul creponat facut acasa, dar care sa para ca ai fost la salon sa il realizezi.

Parul creponat, moda fara sfarsit

A aparut putin dupa anii 2000 si de atunci parul creponat, sub o forma sau alta, revine in tendinte. Ce-i drept pe la inceputuri era ceva uimitor, insa in timp stilul acesta s-a mai cizelat. Parul creponat este de efect in continuare. Fie ca alegi ca toata podoaba ta capilara sa fie astfel sau doar cateva suvite ori de ce nu, chiar numai radacina, fii sigura ca nu ai cum sa dai gres.

Nu ai nevoie de o ocazie speciala sa incerci asa ceva. In plus, ai si avantaje. Iata despre ce este vorba:

Parul rezista mai mult timp pana cand se ingrasa

Daca te-ai saturat sa iti speli parul atat de des, pentru ca are tendinta de ingrasare, cu atat mai mult placa pentru par creponat Gina`s este pentru tine. Aceasta poate fi folosita pentru a remedia cel putin problema parului care se ingrasa repede.

In acest sens, vei folosi placa numai la radacina firului de par, suvita cu suvita. Poti avansa si mai mult de atat, dupa cum iti place. Vei observa ca si fara sa mai folosesti produse de hairstyling parul nu se mai ingrasa mai repede de 3 zile.

Parul capata volum

Daca esti genul de femeie care are parul subtire, rar si fara volum, atunci te vei bucura sa afli ca parul creponat este solutia pentru tine. Vei aplica aceeasi tehnica de creponare nu neaparat pe lungime, cat mai mult la radacina. Astfel, vei obtine instant efectul de par bogat, cu volum, chiar si fara sa il tapezi sau sa il mai coafezi intr-un fel. Pentru maximum de efect incearca sa creponezi tot parul, inclusiv pe lungime.

Poti crea coafuri inedite, interesante

Poti opta pentru ca doar cateva suvite sa fie creponate si prin simpla comparatie sa fie acel element wow ce iti face look-ul per total sa fie unul aparte. Te poti juca in fel si chip. Parul creponat poate fi lasat pur si simplu in splendoarea sa sau la fel de bine poate fi doar baza pentru o coafura asa cum iti doresti - fie ca vorbim despre coc, impletituri sau orice altceva.

Coafura versatila

Exact cum spuneam in randurile de mai sus. Parul creponat poate fi alegerea de hairstyle de zi cu zi, la birou sau cand iesi la plimbare, in timpul tau liber. Dar la fel de bine poate fi o alegere interesanta si privind coafura potrivita pentru un eveniment, la un outfit elegant.

Cat despre cum sa folosesti o astfel de placa, totul este mai simplu decat ai crede. Placa de creponat Gina`s este un produs gandit sa iti ofere un rezultat exceptional, profesional, dar acasa. Asadar suvita cu suvita vei crepona foarte usor, caci bagheta de curling tip fluture face totul sa fie mai facil. Ai taste pentru a seta temperatura dorita si la nevoie pentru a raci.


Descopera acest produs in gama noastra si comanda rapid. Asa cum te-am obisnuit, oferim garantie pentru orice achizitie. Iar noutatile sunt pe departe de a se fi terminat. Urmareste pagina noastra si conturile de social media pentru a fi la curent cu produsele noi pe care le aducem pentru voi!

Facebook - https://www.facebook.com/ginas.ro

Pinterest - https://ro.pinterest.com/ginas.ro

Tik Tok - https://www.tiktok.com/@ginas.ro