Mituri despre parul cret

Mituri despre parul cret

N-ai iubit destul in viata, daca n-ai avut si-o creata.

Poate ca unul din stereotipurile legate de femei este acela ca femeia cu parul ondulat sau cret are mai multe sanse de a fi atragatoare. Asa si este, daca ne gandim ca parul cret creeaza si o oarecare dinamica. Cu cat este mai lung, cu atat mai bine. Pur si simplu, aduce un gram de inocenta, de candoare, de stil si eleganta si un plus de feminitate. Este adorabil, iar acum este si mai usor de obtinut un astfel de look, caci ondulatorul nostru Gina's este optim in acest sens.

Imi doresc parul cret, dar...

Pe principiul ai dori ceea ce nu ai, de cele mai multe ori adeptele parului cret, afro sunt cele care au parul natural drept, poate chiar mediu sau scurt. Nu este imposibil sa obtina coafura dorita, cu ondulatorul Gina's, mai cu seama pentru ca acesta are trepte adaptate de putere, pentru a proteja firul de par. Nu trebuie sa obtii parul cret cu un pret atat de mare, cu sanatatea firului de par. O data ars, acesta nu mai are alta salvare, ci trebuie tuns.

Mituri despre parul afro, cret, bucle

Este adevarat ca femeile cu parul deja ondulat nu ar trebui sa isi increteasca parul? Desigur ca procedura este mai grea, insa nu imposibila. Parul ondulat natural tinde sa fie foarte incalcit si da senzatia ca persoana in cauza este usor neglijenta cu intretinerea podoabei capilare. Astfel, daca aceasta isi va dori sa aiba parul mai definit in bucle, poate opta pentru o coafura afro si in acest sens ondulatorul Gina's este fix ce are nevoie.

Cele cu parul cret trebuie sa se spele mai rar pe par

Pentru a nu deranja o coafura preferi sa nu speli parul cateva zile? Depinde de firul de par, de cum se comporta acesta in general. In mod cert nu are legatura cu faptul ca parul tau este cret. Sunt persoane ale caror par se ingrasa destul de greu si nefiind foarte vizibil sebumul, prefera sa se spele o data la cateva zile. Nimic gresit.

Daca ai optat pentru o coafura afro realizata cu ondulatorul Gina's atunci buclele rezista foarte bine pana la 3 zile. Secretul consta in faptul ca temperatura folosita pentru a increti parul este unul potrivita, adaptata in functie de tipul de par, buclele sunt stranse bine si rezistente. Nu se lasa si nici nu trebuie sa incarci parul cu prea multe produse de styling.

Parul incretit este mai uscat, deshidratat

Desigur ca supus unor tratamente si proceduri sub efect termic parul se va deshidrata mai mult. Parul degradat din cauza decolorarii sau pentru ca treci printr-o perioada in care incerci sa refaci structura acestuia, poate fi insa coafat cu ondulatorul Gina's. Nu il vei deshidrata mai tare daca adaptezi temperatura si folosesti prima treapta (160-180 de grade).

Parul rar si fin nu ar trebui ondulat

Daca natura nu te-a inzestrat cu o podoaba capilara la propriu, daca parul tau este fin si subtire, rar mai ales, esti genul de femeie care cauta cu disperare coafuri care sa distraga atentia de la aceste aspecte. Ondularea nu are trebui exclusa si mai ales ondularea afro. Asta pentru ca vei increti fir cu fir tot parul si chiar daca ai impresia ca suvitele ondulate vor strange parul poti opta pentru o usoara ajustare, coafare dupa. Tapeaza sau pur si simplu desprinde buclele, adica mergi pe stilul afro in adevaratul sens al cuvantului. Vei obtine un look wow.

Noi avem ceea ce poate fi, de ce nu, the curl secret. Alege sa utilizezi un ondulator profesional, pentru rezultate pe masura!