Suntem alături de femeile care au grijă de părul lor, cu produse special concepute

Suntem alături de femeile care au grijă de părul lor, cu produse special concepute

Cunoaștem faptul că la un moment dat, orice femeie s-a confruntat cu dorința de a avea un păr drept în loc de cel creț și invers. Acest aspect nu înseamnă că femeile sunt nehotărâte, ci mai degrabă este dorința de a arăta și de a se simți mereu frumoase.

Podoaba capilară are un rol important în viața oricărei femei. Părul este cel care te scoate din anonimat atunci când ai grijă de el și îl pui în valoare.

Indiferent de coafura pe care o alegi, părul va spune întotdeauna ceva despre tine.

De aceea, cred cu tărie că orice femeie are acasă un arsenal de produse dedicate îngrijirii părului, de la șampoane, măști, balsamuri și uleiuri până la ustensile speciale de aranjare și coafare a părului.

Nu ne place părul rebel, care ne stă în toate direcțiile. Ne dorim un păr aranjat, la locul lui, plin de vitalitate și strălucire.

Știm ce înseamnă fericire pentru tine

De aceea, din dorința de a oferi femeilor momente fericite, am creat o gamă specială de produse pe care, spunem noi, o veți adora. Ne bazăm pe cunoștințele, implicarea, calitatea și dăruirea pe care am investit-o.

Pe lângă ondulatorul pentru buclele afro, am venit și cu produse care îndeplinesc dorințele femeilor cu părul creț: 2 modele de plăci de îndreptat părul. Ce le face atât de speciale? Citește rândurile ce urmează.

Placă de îndreptat părul Gina’s - am creat un model de placă pentru îndreptarea părului care cu siguranță va fi un aliat de încredere în orice moment. Dacă ai un păr rebel după ce îl speli și nu reușești să îi dai o formă, iar tratamentele pe care le utilizezi parcă nu-și mai fac efectul, cred că e timpul să încerci această placă.

Cu 5 trepte de încălzire din care tu poți alege pe cea potrivită în funcție de tipul tău de păr, îndreptarea părului devine mai simplă și mai eficientă. După fiecare utilizare, părul tău va avea un aspect mai sănătos și mai strălucitor, iar rezultatele vor rezista mai mult.

Iată cum să alegi temperatura potrivită în funcție de tipologia părului tău:

  • 150°C - 170°C - pentru părul natural ondulat sau buclat
  • 170°C - 190°C - pentru un păr puternic și sănătos
  • 190°C - 210°C - pentru părul blond
  • 210°C - 230°C - pentru părul foarte puțin ondulat.

Placă de îndreptat părul cu aburi Gina’s - cu această placă, ai 2 dispozitive de styling în unul singur. Aburul este potrivit pentru a păstra părul puternic și sănătos. O poți utiliza oricând, atât pentru a-ți crea niște bucle uimitoare și rezistente cât și pentru a-ți îndrepta părul pentru a aranja și firele rebele. Indiferent de opțiunea pe care o alegi, placa de păr cu aburi îți va proteja părul. În plus, îți vei crea rapid o coafură elegantă.

Dacă îți dorești mai mult volum la rădăcină și să scapi de excesul de sebum, optează și pentru placa pentru creponat părul Gina’s. Am creat această placă, pentru a veni în completarea celor de mai sus. Nu ai timp să mergi de fiecare dată la un salon de beauty, însă, cu aceste produse poți deveni tu propriul hairstylist, chiar la tine acasă.

Mai poți opta pentru peria și uscătorul de păr (te invit să le vizualizezi pe site-ul ginas.ro) pentru a avea gama completă de produse pentru păr.

Avem încredere în produsele pe care le punem la dispoziție, pentru că știm că implicarea noastră nu a fost în zadar și am apelat la tehnologie pentru a crea ceea ce tu îți dorești: calitate, eficientizare de timp, preț accesibil, tehnologie, rezultate uimitoare și un look diferit oricând îți dorești.