Peria electrica de indreptat, un must-have pentru orice femeie - iata de ce!

Peria electrica de indreptat, un must-have pentru orice femeie - iata de ce!

Ai par rebel sau prea fin, niciodata nu esti multumita de cum se aseaza si cand il coafezi pare ca numai in acele cateva minute de dupa parul arata asa cum iti doresti. Poate ca inca nu ai descoperit care sunt produsele potrivite pentru tine si daca este ceva gresit ce faci totul porneste de la baza - spalat si uscat.

In gama noastra vei gasi acum disponibila si o perie electrica pentru indreptat parul. Este metoda perfecta pentru a usca parul si a-l controla, mai ales daca este rebel, cand te grabesti sau pur si simplu pentru a te pregati sa il coafezi asa cum trebuie.

De ce sa nu iti lipseasca peria electrica de indreptat parul

Peria aceasta este pentru tine, daca:

→ Esti tipa grabita care isi doreste sa aiba un dispozitiv multifunctional. Peria aceasta piaptana si usuca in acelasi timp.

→ Daca parul tau este ondulat, nu sta nici drept, nici cret si ai nevoie de indreptat parul dupa fiecare spalare.

→ Te pregatesti sa coafezi parul si urmezi rutina necesara de spalat si uscat, pregatind parul.

→ Nu iti plac clasicele uscatoare de par sau iti este teama de efectul termic al acestora asupra firului tau de par.

Cand si cum o folosesti

Peria electrica pentru indreptat parul poate fi folosita oricand, pe parul umed, pentru ca rezultatul sa fie cel scontat. Ai trepte de temperatura pentru a seta ceva corespunzator firului tau de par, fara risc sa il arzi, sa il supui unui stres termic inutil.

Alege:

150°C, treapta inferioara, daca parul tau este vopsit.

180°C, daca parul tau este normal.

210°C, treapta superioara, daca ai parul ondulat si greu de uscat si periat.

Peria electrica versus placa de par

Sunt produse diferite, folosite oarecum in acelasi scop. Si totusi, exista diferente majore. Foloseste placa doar cand iti doresti parul intins, perfect drept. Foloseste peria electrica cand pregatesti parul pentru coafat, cand trebuie sa imblanzesti parul rebel pe care doresti spre exemplu sa il creponezi la baza - cand separi suvitele de par este la fel de dificil ca atunci cand coafezi un copil si are parul incalcit.

Daca inca stai pe ganduri despre ce sa alegi, tine cont de urmatoarele diferente:

Ingrijire delicata pentru parul tau

Daca parul iti este agresat de placa, de alte dispozitive, de vopsea, degradat si inca in plin proces de recuperare prefera sa gasesti alternative la indreptarea parului. Iar peria electrica este minunata in acest sens.

Par indreptat, fara sa fie flasc

Daca ai observat adesea, parul indreptat isi pierde din volum. Iar aceasta situatie ar putea sa nu fie in avantajul oricui. In schimb, indreptat cu peria electrica poti obtine un efect multiplu, cel de uscare, indreptare, dar mentinand si volumul parului.

Usor de folosit

O placa de par s-ar putea sa te puna in dificultate, ai nevoie de manusa termica poate, pentru a evita sa te arzi. Peria de indreptat parul, electrica, este versiunea mai usor de folosit.

Extra tip

Daca mai este necesar de punctat, o perie electrica este accesibila si usor de folosit. O vei intretine pe masura de usor, cu o curatare usoara asa cum ai face-o cu o perie clasica. Atentie, aceste activitati trebuie sa le faci ocazional, cand peria nu este in priza.

Nu insista pe o suvita, nu este cazul sa aplici aceleasi miscari ca atunci cand folosesti o perie rotunda si uscatorul. Pentru efecte maxime tine peria dreapta si aplica miscari de sus in jos, fara sa insisti. Tine peria dreapta la varfuri sau curbeaza, daca doresti ca suvitele sa aiba tendinta de a sta spre interior sau exterior. Este atat de simplu!

Cand te hotarasti sa o achizitionezi, te asteptam aici!