Pentru tine timpul e relativ? Incearca aparatul de stilizare cu care obtii coafurile dorite imediat

Pentru tine timpul e relativ? Incearca aparatul de stilizare cu care obtii coafurile dorite imediat

Femeile ce au parul drept de la natura s-ar putea considera norocoase. Pentru ele a bad hair day se rezolva dimineata cu o periere a parului. Totusi si ele trebuie sa depuna putin efort de cu o seara inainte daca se spala pe par. Daca il lasa sa se usuce natural si adorm cu el putin umed, a doua zi parul va fi un fel de doua feluri - ondulat prin anumite parti si drept prin altele. Insa, femeile ce au parul cret sau ondulat, au si mai mult de furca pentru aranjarea acestuia. Cand te mai trezesti si tarziu, deja simti cum te cuprinde panica. Daca reusesti sa aplici un strat de rimel si de fond de ten, pe jumatate din lupta ai castigat-o. Dar daca ai parul rebel, firul de par gros, deja stii ca dimineata te iau toate transpiratiile pana reusesti sa indrepti numai jumatate din el. De multe ori iesi asa pe usa, faci o cruce si speri sa nu se observe prea tare.

Insa pentru aceste situatii, indiferent de tipul tau de par, exista o solutie - un ondulator si placa de par 2 in 1 cu flux de aer. Iata ce trebuie sa stii despre acesta.

Ondulatorul si placa de par 2 in 1 - economie, eficienta si rapiditate

Acest aparat de stilizare a parului este tot ce ai nevoie in viata ta, fie ca ai parul drept sau cret. Pe langa faptul ca vei face economie, nefiind nevoita sa cumperi 2 astfel de aparate separate pentru a-ti face o coafura dreapta sau bucle senzationale, acest aparat de stilizare este ideal pentru femeile mereu in intarziere. Stii si tu ca atunci cand te suna prietenele sau iubitul si le zici ca te pornesti in 10 minute, de fapt nu prea-ti ies calculele.

Cu acest ondulator si placa de par cu flux de aer vei economisi si timp, iar parul tau va fi mereu fabulos coafat. Aparatul se bazeaza pe o tehnologie moderna si unica si anume fluxul de aer rece. Pentru crearea unor bucle stranse, care sa reziste, cu ajutorul unui ondulator clasic, trebuie sa le tii in mana ceva timp pana se racesc si le fixezi cu un produs de styling. Dar cu acest ondulator profesional scapi de efort. Briza emanata prin orificii te ajuta sa fixezi imediat buclele create. Cu o singura miscare ai creat bucla si treci la urmatoarea suvita de par. Astfel nici nu il supui unui stres termic inutil ce poate afecta calitatea parului tau.

Functia de indreptare a parului - par mereu sanatos

Atunci cand iti indrepti parul cu o placa de par ce deja nu se mai incadreaza in tehnologiile existente in prezent, exista toate sansele sa il arzi, sa ii strici structura facandu-l fragil si casant si sa ajungi sa ai fire despicate. Dar acest aparat compact ce este si placa de par are placi ceramice din turmalina, iar asta inseamna ca nu vei compromite vreodata sanatatea parului tau. Vei obtine in timp mai scurt o coafura neteda, stralucitoare si se va mentine asa.

Poti inclusiv adapta temperatura la tipul tau de par. Ai 5 trepte de incalzire, de la 140 pana la 220 de grade Celsius. In plus, acest aparat are functie de incalzire rapida, in doar 30 de secunde e gata pentru a fi utilizat. Si de acum inainte n-ai sa mai auzi pe nimeni ca-ti reproseaza ca nu esti niciodata punctuala. Ce sa faci, o regina nu intarzie niciodata, toata lumea pur si simplu a venit prea devreme. Si asa nu iesi prea des in oras, deci fiecare aparitie a ta trebuie sa fie una spectaculoasa.

Descopera pe pagina noastra ginas.ro si alte aparate de stilizare a parului indispensabile din colectia ta.