Parul drept nu este un vis - iata placa de par care te va ajuta sa arati ca din reviste!

Parul drept nu este un vis - iata placa de par care te va ajuta sa arati ca din reviste!

Ti s-a intamplat si tie sa admiri femeile din jur, cand mergi pe strada, cand esti la metrou sau la plimbare? Pe cele cu parul drept, ca scoase din cutie, cu firele in aceeasi directie. Parca nu au niciun defect. Merg la coafor zilnic? Care sa fie secretul parului lor perfect drept?

Placa de par pe care ti-o vei dori neaparat!

Ai tot auzit despre placile de par, ca acestea ard firul de par, te tot gandesti daca ar trebui sa alegi una sau nu. Iti vom oferi motive in plus sa faci asta. Lamurim mai intai de toate ca da, problema general valabila pentru toata lumea este ca aparatura ce se foloseste de aer cald deshidrateaza parul si il degradeaza. Tocmai aici vine sa faca diferenta placa de par Gina`s.

Placa de par Gina`s include 5 programe de incalzire. Asta inseamna ca poti adapta placa privind nivelul sau de incalzire. Daca ai firul subtire si fin, in mod evident ca nu vei avea nevoie de caldura maxima pentru a-ti indrepta parul. Poti alege de la minima de 150 de grade la 230 de grade, ultima treapta fiind cea recomandata pentru persoanele cu firul de par gros, rebel, vopsit.

Iata de ce sa alegi placa Gina`s

Fiecare produs in parte are caracteristici care sa te avantajeze. Insa rar se mai intampla sa gasesti mai multe avantaje privind acelasi produs. Ei bine, iata ca placa de intins parul marca Gina`s este unul dintre acestea. Asadar:

  • Indreapta-ti parul fara chin

Ai trepte de incalzire pentru a adapta puterea acestei placi pentru fiecare tip de par. Sau doar pentru parul tau, in diferite faze. Pentru ca il vopsesti, il decolorezi, uneori este mai fragil si tern si cu fiecare etapa din viata ta ai alte si alte preocupari cu privire la par.

  • Efect de durata

Parul indreptat cu o placa profesionala va avea vizibile diferente. Efectul este unul de durata, mai cu seama daca vei folosi si produse profesionale de styling. Partea si mai buna este ca ai acum acest produs profi util si acasa, cu minim de efort. Adica nu iti trebuie cine stie ce indemanare pentru a folosi placa de par.

  • Este simplu si rapid

Pentru ca fiecare detaliu conteaza, vei vedea ca aceasta placa are un capat termoizolant. Vei evita accidentele, asa cum se intampla adesea cu o placa clasica de intins parul.

Tips and tricks despre cum sa te coafezi cu placa de par

In primul rand, obtii parul acela drept ca al vedetelor din reviste. Iar parul drept pana la perfectiune este admirat negresit. Il poti purta pur si simplu astfel, pe spate, mai ales daca si lungimea te avantajeaza - adica daca ai parul mediu sau lung.

In al doilea rand, cu miscari simple, in functie de cum tii suvita de par - pentru asta o vei roti efectiv peste sina placii - poti obtine si bucle lejere. Suvitele care iti incadreaza parul pot fi ondulate lejer sau poate si cateva suvite de suprafata, in spate. Este un hairstyle atat de simplu de obtinut!

Nu in cele din urma, daca ai parul filat - tehnica de tuns ce subtiaza grosimea suvitelor de par - atunci cand iti intinzi parul, varfurile ar putea sa se vada ciudat. Poti opta insa ca directia varfurilor sa fie spre exterior sau interior, iar pentru asta vei roti varfurile peste placa de intins.

De asemenea, indreapta parul daca iti doresti un ponytail extraordinar de bine finisat. Cu atat mai mult, cu cat iti doresti un look a la Ariana Grande.

Nu uita, placa de intins parul o poti comanda rapid, cu transport gratuit aici.