3 aspecte pe care trebuie sa le stii despre o perie rotativa cu aer cald

3 aspecte pe care trebuie sa le stii despre o perie rotativa cu aer cald

Esti fericita posesoare de par bogat si cu volum. Oricat de mult te-ar admira cei din jur, pentru tine este un chin de fiecare data cand trebuie sa iti aranjezi parul. Aceeasi poveste se repeta cand este vorba de uscat parul. Pierzi mult timp si, din pacate, nu obtii stilizarea dorita. Foloseste o perie rotativa cu aer cald. Afla din randurile ce urmeaza de ce!

Uscare mai rapida

Timpul pe care il aloci cand iti usuci parul poate fi un chin si totodata o pierdere. Mai ales cand ai parul lung si des, uscarea poate fi o adevarata provocare. Poate ca te-ai gandit la varianta de a flutura efectiv un uscator prin parul tau, dar in final usuci rapid, insa parul iti va fi ca suflat de vant. Obtii astfel o furtuna, parul se incalceste mai tare.

De asemenea, cu siguranta ca ai mai incercat si pana acum sa iti coafezi sau usuci parul suvita cu suvita. In mod deosebit la spate, ceafa si nu numai iti va fi extrem de greu. Dar peria rotativa va face ca aceasta operatiune sa fie mai usoara pentru tine.

Sa usuci suvita cu suvita inseamna de asemenea mult timp, insa cel putin cu peria rotativa cu aer cald stii sigur ca ai mai multe sanse sa il aranjezi cum iti place. Asadar, descopera acest produs si cat de mult te poate ajuta sa iti usuci parul mai rapid si mai eficient. Emana aer cald si in functie de directia periei poti stiliza in acelasi timp. Ceea ce ne duce la urmatorul punct.

Uscare si coafare in acelasi timp

O perie de acest tip poate fi usor de folosit, cu dublu rol. Nu doar ca usuci perfect fiecare suvita de par, insa poti si sa-l stilizezi. Asadar, alege directia firelor de par, cum sa iti fie varfurile, spre interior sau exterior si deci experimenteaza coafuri fel si fel.

O astfel de perie o poti folosi independent de faptul ca ai nevoie de uscare sau nu. Ba chiar poti folosi produse diverse de styling inainte. Chiar daca nu va fi necesar sa usuci parul, aerul cald pe care peria il emana este optim pentru ca parul tau sa fie finisat asa cum iti doresti.

Cum poti stiliza parul: drept sau cu varfuri curbate. Daca vei insista asupra varfurilor, acestea pot fi curbate. In caz contrar, mentine directia periei in jos, pentru ca parul sa ramana cat mai drept cu putinta.

Imblanzeste parul, orice tip ar fi acesta

Daca ai parul rebel, peria cu aer cald poate fi un instrument potrivit pentru tine. O vei putea folosi independent de alte variante. Daca ai parul bogat, cu volum, le fel de bine poti fi clienta multumita de peria rotativa Gina’s.

De asemenea, pentru cele care au firul de par subtire, par rar, o perie cu aer cald, rotativa le va putea fi de mare ajutor pentru a crea efectul de volum. Cum? Folosind peria cu insistenta la baza firului de par.

Daca tot vorbim despre diferite tipuri de par, atunci merita spus despre peria rotativa de la Gina’s ca dispune de posibilitatea de a ajusta temperatura. Astfel, parul nu trebuie sa sufere prea mult din pricina stresului termic, inutil pana la urma, daca va fi suficienta o temperatura mai scazuta. Descopera la aceasta perie 3 trepte diferite: high, medium, low.

Cat costa si cum comand peria rotativa

Comenzile sunt posibile exclusiv online, din pagina noastra. Te vei bucura sa stii ca ai parte de transport gratuit, procedura simpla de retur, daca va fi cazul si desigur acest produs beneficiaza de garantie. Afla oferta de pret, aici.